Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Temu dan aldığım ve memnun kaldığım ürünler

Muhammets

Aktif Üye
Adı
Muhammet Can Güner
Öncelikle bu çanta ile başlıyorum, Elimde usta gibi alet kutusu taşımaktan bıktığım için aldım. Sadece lrf yaptığım için ,içine tüm işe yarar malzemelerim sığdı.

Bu klipsi 1 yıl önce de almıştım bizim burada satılanlardan farksız ,direkt olarak aynı tip. Arasından birkaçı (100 taneden 5 6 tanesi) bozuk geliyor gerisi sıkıntısız. Duyduğum kadarıyla yurtdışından siparişe yeni vergiler gelecekmiş o yüzden alayımda bir köşede kalsın dedim.

Bu misinayı denemelik aldım, daha test etmedim .

Bunları lrf yaparken çeşitlilik olsun diye aldım. Baya küçükler normal silikonların yarısı gibi bir şey neredeyse.

Bunların turuncusu vardı arkadaşta ama çok uzundu belki daha kısadır diye almıştım. Onun ki kadar uzun değil ama yinede uzun. Birde temudan aldığım silikonların hepsi SERT. Elimde olan silikonlar onlara göre daha iyi esniyor bilmem bu bir eksi mi.

Burada 5 tanesi 130 tl idi en son şuan bilmiyorum orada 20 tanesi bu fiyata iyidir diye aldım ve karşılaştırdım. Bizim burdakiler 1.8gram temudan aldığım 1.5 gram bir ağızı daha kapalı gibi. Önemini bilen varsa açıklayabilirmi?

Bunlar sandığımdan küçük geldi, gerçi burda genellikle 1.5 gram alıyorum bu 0.5 gram belki o yüzdendir.

Bunlar gayet güzel tüm silikonlarda olan garip bir yağlılık var anlayamadığım. Kutusuyla geldi öyle kullanıyorum.

Yukarıda gördüğünüz her şeyi bu 2 kutuya koydum. Hatta boş yerler bile kaldı oralarada buradan aldıklarımı koyacağım.

Kırmızı oklar çin mavi oklar türkiyeden aldığım malzemeler. UV de vurdum, kimisinin içinde mavi mavi simler parladı kimisi direkt yeşil parladı.
Toplam her şey 1.400tl tuttu , 1.205 TL si sadece malzemeler. Normalde 1.900 tl gibi bir şey oluyordu indirim kodunu girince 1.400 e düştü hepsi toplam. Yani 723 tl verginin 450 500 tl sini kod ödedi gibi bir şey. Satın alımlarım bu kadardı yorumlarınızı bekliyorum.
1757578056800.png1757577901609.jpeg

Bu ürünlerin aynısını tekrar almaya kalkınca şöyle oluyor ;
1757578205778.png

Lafalisokalemabuno

Aktif Üye
Adı
Samet
1pc FTK 100m Fluorocarbon Coated Nylon Line, Monofilament Fishing Line - Strong, Sensitive And Abrasion Resistant

Aynı markanın yine florokarbon kaplamalı ama bu 120 metre olan halini almıştım. Çok çok kötü bir misinaydı. Çeker değerini karşılamıyordu ve çok kolay hafıza yapıyordu. Bence bir çeker testi yapın kullanmadan önce.

Bunlar gayet güzel tüm silikonlarda olan garip bir yağlılık var anlayamadığım. Kutusuyla geldi öyle kullanıyorum.
Yağlılıkla ben de başka bir üründe karşılaşmıştım. Sanırım silikon kalıba ve diğer silikonlara yapışmasın diye kullanılıyor.

Şu kutu güzel bir ürün, zaten Türkiye'de de satıyorlar ve temu'dan gelenle aynı.

1757578822975.png

Muhammets

Aktif Üye
Adı
Muhammet Can Güner
1pc FTK 100m Fluorocarbon Coated Nylon Line, Monofilament Fishing Line - Strong, Sensitive And Abrasion Resistant

Aynı markanın yine florokarbon kaplamalı ama bu 120 metre olan halini almıştım. Çok çok kötü bir misinaydı. Çeker değerini karşılamıyordu ve çok kolay hafıza yapıyordu. Bence bir çeker testi yapın kullanmadan önce.

Yağlılıkla ben de başka bir üründe karşılaşmıştım. Sanırım silikon kalıba ve diğer silikonlara yapışmasın diye kullanılıyor.

Şu kutu güzel bir ürün, zaten Türkiye'de de satıyorlar ve temu'dan gelenle aynı.

Ekli dosyayı görüntüle 126730
Kutuyu türkiyeden alıcaktım normalde 200 250 tl arası internette vardı hatırladığım kadarıyla ama dedim almışken toplu alayım daha ucuza gelsin.

Misina konusunda bir şey bilmiyorum. Zaten tuttuğum tek balık istavrit ve iskorpit . Onlarda öyle büyük balıklar değil, avın miktarını arttırsa yeter benim için.

Lafalisokalemabuno

Aktif Üye
Adı
Samet
Kutuyu türkiyeden alıcaktım normalde 200 250 tl arası internette vardı hatırladığım kadarıyla ama dedim almışken toplu alayım daha ucuza gelsin.

Misina konusunda bir şey bilmiyorum. Zaten tuttuğum tek balık istavrit ve iskorpit . Onlarda öyle büyük balıklar değil, avın miktarını arttırsa yeter benim için.
Ben kötü çıkmasına rağmen ince istavrit takımında beden olarak denedim. 0,20 mm olanı çift halka yapmama rağmen 20-30 gram kurşun atışlarında birkaç seferden sonra kurşun misinayı kesiyordu, haberiniz olsun.

Fc kaplama misina için şu ürünü tavsiye ederim. Çok daha kaliteli, çok daha ucuz bir ürün. Yine sert, biraz hafızalı bir misina ama çeker değerini fazlasıyla karşılıyor ve sağlam:

Türkiye'de 1000 metre bobin satılan uygun fiyatlı normal monofilament misinalar var, Asso universal gibi. Biraz araştırırsanız 200 lira gibi rakamlara bulunabiliyor. Bence bunları tercih etmek daha mantıklı.

omer42

Aktif Üye
Adı
ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
bugün şu ürünü sipariş ettim

8'er parçadan 25 gr 20 gr 14.5 gr

toplam 1200 TL tuttu, indiirimi zıvırıyla
tane hesabı 50 liraya geldi ki bence bedava

:D

Adsız.jpg

Muhammets

Aktif Üye
Adı
Muhammet Can Güner
Ben kötü çıkmasına rağmen ince istavrit takımında beden olarak denedim. 0,20 mm olanı çift halka yapmama rağmen 20-30 gram kurşun atışlarında birkaç seferden sonra kurşun misinayı kesiyordu, haberiniz olsun.

Fc kaplama misina için şu ürünü tavsiye ederim. Çok daha kaliteli, çok daha ucuz bir ürün. Yine sert, biraz hafızalı bir misina ama çeker değerini fazlasıyla karşılıyor ve sağlam:

Türkiye'de 1000 metre bobin satılan uygun fiyatlı normal monofilament misinalar var, Asso universal gibi. Biraz araştırırsanız 200 lira gibi rakamlara bulunabiliyor. Bence bunları tercih etmek daha mantıklı.
Benim o kadar gramlara ihtiyacım yok hocam 1 2 gram atıyorum ben lrf için aldım belki bende farklı olur sonucu.
bugün şu ürünü sipariş ettim

8'er parçadan 25 gr 20 gr 14.5 gr

toplam 1200 TL tuttu, indiirimi zıvırıyla
tane hesabı 50 liraya geldi ki bence bedava

:D

Ekli dosyayı görüntüle 126731
Bu tür şeyler buraya göre epey ucuz oluyor ama toplu alınırsa ucuz oluyor tane tane alınca vergilerle birlikte aynı kafaya geliyor. Birde size tavsiyem çok satan ürünlere bakman. Dolandırılma ihtimaline karşı böyle bir önlem alabilirsin. Onun dışında güzel duruyorlar bende bunlardan almayı düşünüyordum perch için ama baraja gitmek çok uzun sürdüğünden ve daha çok denizde avlandığımdan vaz geçtim.

omer42

Aktif Üye
Adı
ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Benim o kadar gramlara ihtiyacım yok hocam 1 2 gram atıyorum ben lrf için aldım belki bende farklı olur sonucu.

Bu tür şeyler buraya göre epey ucuz oluyor ama toplu alınırsa ucuz oluyor tane tane alınca vergilerle birlikte aynı kafaya geliyor. Birde size tavsiyem çok satan ürünlere bakman. Dolandırılma ihtimaline karşı böyle bir önlem alabilirsin. Onun dışında güzel duruyorlar bende bunlardan almayı düşünüyordum perch için ama baraja gitmek çok uzun sürdüğünden ve daha çok denizde avlandığımdan vaz geçtim.
gecen sene boğazda cok güzel iş yaptı vibrasyonlar özellikle 14 gr ve üstü olanlar. talı su için almadım.

incelemeler ve fotolarda tr'den alanlar hep memnun kalmış ama bir kişi titreşim az yazmış sadece

gelince dener bilgi veririm ama temu gerçekten büyük nimet

keşke alışveriş sınırı yüksek olsaydı tabii

Muhammets

Aktif Üye
Adı
Muhammet Can Güner
gecen sene boğazda cok güzel iş yaptı vibrasyonlar özellikle 14 gr ve üstü olanlar. talı su için almadım.

incelemeler ve fotolarda tr'den alanlar hep memnun kalmış ama bir kişi titreşim az yazmış sadece

gelince dener bilgi veririm ama temu gerçekten büyük nimet

keşke alışveriş sınırı yüksek olsaydı tabii
İnternette gördüğüm bir habere göre yeni bir vergi sistemi gelicek diye biliyorum .Her ürüne farklı vergi gibi bir şey, yani ucuza alma devri biraz kapanacak gibi. Tabi ne zaman olucak bilmiyorum.

omer42

Aktif Üye
Adı
ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
İnternette gördüğüm bir habere göre yeni bir vergi sistemi gelicek diye biliyorum .Her ürüne farklı vergi gibi bir şey, yani ucuza alma devri biraz kapanacak gibi. Tabi ne zaman olucak bilmiyorum.
Alıştık artık acıtmıyor, şaşırmam öyle bir şey olursa İnan